Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!

Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιλαμβανόμαστε µια τεράστια αλλαγή στη ζωή µας. Βλέπουμε το ποσοστό των ανέργων να έχει αυξηθεί δραματικά γεγονός που δεν είναι μακριά µας καθώς το βιώνουμε ακόμα και μέσα στης οικογένειες µας.
Η Κυβέρνηση των ταγματασφαλιτών, των ρουφιάνων και των δοσίλογων, σαν πιστοί σκλάβοι του .Ν.Τ. της Ε.Ε. και του κεφαλαίου, καταργούν το δικαίωμα του λαού στην δημόσια δωρεάν υγεία και οδηγούν την παιδεία στην ολοκληρωτική παρακμή.
Καταστρέφουν το μέλλον µας και τα όνειρα µας, αρχίζοντας από το λύκειο µε το ‘’Νέο Σχολείο’’. Ένα νέο σχολείο µε ταξικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς διαχωρισμούς. Ένα σύστηµα που δεν προφέρει ούτε καν ότι χρειάζεται για να επιβιώσεις, χωρίς καµία εμβάθυνση στην πραγματική γνώση. Ένα σχολείο που διαλύει κάθε δυνατότητα συλλογικής αντίδρασης, από συνελεύσεις,καταλήψεις και αποχές μέχρι πορείες διαμαρτυρίας. Ένα σχολείο που οδηγεί στο περιθώριο το µμεγαλύτερο μέρος των παιδιών, που δεν θα εχουν να πληρώσουν για τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα που θα είναι απαραίτητα για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Παλεύουμε για ένα καλύτερο παρόν, διεκδικούμαι ένα καλύτερο μέλλον. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αλλά αντιθέτως έχουμε να κερδίσουμε έναν ολόκληρο κόσμο. Ένα κόσμο όπως τον ονειρευόμαστε, χωρίς τα σημερινά σχολικά κελιά. Μια ζωή χωρίς στρες και άγχος αν θα βρούμε δουλειά. Με δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία. Στον δρόμο που χάραξαν οι Απεργοί Χαλυβουργοί.Οι εργαζόμενοι του ALTER και χιλιάδες αγωνιζόμενοι.
Συντασσόμαστε µε τον κάθε άνεργο, µε τον κάθε εργαζόμενο,µε τον κάθε φοιτητή και νέο που αντιστέκεται.

Στο μέλλον της ανεργίας και της εξαθλίωσης
που μας ετοιμάζουν, απαντάμε με συλλογικούς αγώνες μέχρι την ανατροπή!



Κυριακή 26/2 στις 5.00µ.µ. στο Πολυτεχνείο, αίθ. Γκίνη

προβολή  του  ντοκιμαντέρ  "Η  Κατάληψη"  (The Take)

περιγράφει την εξέγερση του λαού της Αργεντινής απέναντι στο ΔΝΤ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

About Me

Πρωτοβουλία Αγωνιζόμενων Μαθητών
Προβολή πλήρους προφίλ

Facebook

Τwitter